"0peracija je trajaIa 6 sati, vrištao sam i moIio je da bude jaka": Pejovićeva žena preživjela ag0niju zbog teške boIesti - isplivali p0tresni detaIji
Breaking News

“0peracija je trajaIa 6 sati, vrištao sam i moIio je da bude jaka”: Pejovićeva žena preživjela ag0niju zbog teške boIesti – isplivali p0tresni detaIji

Moramo da kažemo kako su brojne javne ličnosti prošle kroz neku tra’gediju da javnost i ne zna previše o tome.Sada kako vidite po naslovu po prvi put poznati pjevač Aco Pejović je pričao o ag0niji koju je zajedno sa svojom suprugom prošao prije 7 godina. Do sada se ova tema nije pokrećala, a i sada je rekao samo neke detalje iz tih situacija.

On kaže da je ona biIa tada jako l0še, ali sve je krenulo odjednom, nije ni znala da ima tako zvane aneurizme, to su kao baIoni koji se formiraju na kr’vnim sudovima, istakao je pjevač. Sve je bilo dobro dok se jedan dan nije srušiIa, odvezli su je u Urgentni, a onda je saznao da mora na hitnu operaciju, a samo jedno od hiljadu uspije da je prež1vi.

Kaže da te trenutke nikada neće zaboraviti, koliko god doktora da je poznavao niko nije mogao da mu pruži pomoć. Kaže da mu je tada kuća bila puna prijatelja i kolega koji su mu dosta psihički pomogli. Trajala je ag0nija šest sati, molio je Boga samo da bude dobro i vrištao, prenose mediji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *