Sasvim ne0čekivano: Evo šta se dogodilo na suđenju Miroslavu Iliću - pojavio se svjedok muškarac koji će sve da promjeni (Foto)
Breaking News

Sasvim ne0čekivano: Evo šta se dogodilo na suđenju Miroslavu Iliću – pojavio se svjedok muškarac koji će sve da promjeni (Foto)

Moramo da kažemo kako je Miroslav dobio jako puno negativnih komentara od strane širokih narodnih masa od kako su se počela dešavati suđenja između njega i njegove bivše emotivne partnerke Mirjane Antonović.

Svi znamo da se ta suđenja zapravo zasnimaju na to da ona želi da Miroslav prizna da je Devin njihov zajendički sin, a kako to Miroslav nikako ne želi da prizna, ona mora da to sudskim putem traži i zahtjeva, a sada je kako saznajemo dovela i dva svjedoka koji su svjedočili u njenu korist i korist njihovog sina.

Ovo sve traje već 14 godina, rekla je ona za medije, da njenom sinu nije potreban otac ali je i njemu i njoj potrebna sada istina, a sve su bliže nje. Miroslav je rekao kako to nema veze sa istinom i kako njega ta žena proganja godinama, da od nje ne može da živi u miru.Svako ima svoj pogled na određenju situaciju, vjerujemo da će iostina ugledati svjetlo dana, ma kakva ona bila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *