Nakon nekoliko okršaja Dalile i Cara, Huso Mujić donio konačnu odluku: "U ponedjeljak idem da.." - kad 0vo jave Dalili, neće joj biti dobro
Breaking News

Nakon nekoliko okršaja Dalile i Cara, Huso Mujić donio konačnu odluku: “U ponedjeljak idem da..” – kad 0vo jave Dalili, neće joj biti dobro

Huso Mujić se ponovo vratio na staro, dobio je podršku širokih narodnih masa, jer svako može da razumije njega, on je prije svega roditelj, ali je realan. On je dao sada izjavu za medije, kaže da se pIaši za živ0t svoje Dalile dok je pored Cara, da ne zna zašto se ona već jednom ne udalji od Cara, kako može sebi dozvoliti da je pIjuje i šutira n0gama a da ona opet legne i zagrli ga?

On kaže da njoj nije potrebna samo psihička pomoć, nego i fizička, da želi da mu dijete izađe ćivo i zdravo  ida ide sutra u ambasadu, da proba preko ambasade da je izvadi, ne zna više šta da radi, kakav apeI da pošalje.

Onda je rekao da mu nije baš pravo što Dejan ima djevojku, ali da ga zbog toga ne mrzi i da će njegov Deki uvijek imati neko posebno mjesto u njegovom srcu, nije dijete ništa uradilo, mora dalje, istakao je na samom kraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *