Ceca i Bogdan su mjesecima 0vo krili: Pravu istinu znali samo najbliži - "kad su prekinuIi Ceca ga izbaciIa iz svoje viIe, kao pas, nije imao gdje, morao iznajmiti stan"
Breaking News

Ceca i Bogdan su mjesecima 0vo krili: Pravu istinu znali samo najbliži – “kad su prekinuIi Ceca ga izbaciIa iz svoje viIe, kao pas, nije imao gdje, morao iznajmiti stan”

Moramo da se vratimo unazad godinu dana kada je Ceca poslije toliko godina javnosti prikazala svog dečka. Naravno da su ljudi i prije sumnjali da ona ima nekoga, ali nikada nikog nije prikazala kao Bogdana, zato su svi mislili da je to nešto što će zasigurno da se kruniše brakom, ali desilo se nešto drugo.

Naime, oni su prošle godine u januaru mjesecu ozvaničili vezu, mada su je sigurno ranije otpočeli, nekad u decembru mjesecu, kako je Ceca pričala, a sada godinu dana poslije su je prekinuli. Izvor blizak paru je za “inf0rmer” novine rekao kako su oni mjesecima unazad živjeli tajno u vili od Cece, tu su se skrasili, skućili i uživali, nisu željeli da se o tome piše, jer mediji onda navale, a oni su željeli dosta privatnosti, što je nemoguće.

Sada kada su prekinuli, on je spakovao svoje stvari i napustio vilu od cece, našao je stan kod Arene tu je renatao stan i sada je nastanjen tu,  blizu restorana u kome i radi. – istakao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *