Anastasija Ražnatović u nikad g0rem stanju, oglasila se na društvenim mrežama nakon ha0sa kojeg je preživjela - evo šta joj se desiIo: "Zaglavljena u Dubaiju.."
Breaking News

Anastasija Ražnatović u nikad g0rem stanju, oglasila se na društvenim mrežama nakon ha0sa kojeg je preživjela – evo šta joj se desiIo: “Zaglavljena u Dubaiju..”

Moramo da primjetimo kako su sve pjevačice sada nakon praznika i nakon puno rada odlučile da se posvete sebi i  da sebi priušte sunce ,pažu i odmor. Ovakve destinacije na koje oni odlaze umiju da koštaju pravo bogatstvo, kako su mediji prenosili, Ceca je bila na Maldivima a apartman koji je za sebe platila je koštao oko 12.000 eura, zamislite.

Naime, sada se nešto l0še desilo Anastasiji, koja je sa svojom prijateljicom kako saznajemo Darijom otišla u Dubai, ali iz istog nisu mogle da se vrate planiranim letom za Beograd. Imale su navodo kupljene karte, ali su morale da kupe druge. Od samog jutra su na nogama, kako je ANastasija objavila na svojim društvenim mrežama, desila im se neka situacija o kojoj nije detaljno pisala:

Izgleda da se stvari mogu popraviti i da su se popravile, ali zašto su njih dvije zaglavile u Dubaiju, gdje se dešavaju razne stvari? Postavlja se pitanje na koje ćemo vjerujemo jako brzo znati odgovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *