Od tr0šne kuće do ogromne vile sa bazenom: Nakon 50 godina Haris Džinović neće živjeti kao podstanar - pogIedajte kako izgleda njegova vila od 2 miIiona eura
Breaking News

Od tr0šne kuće do ogromne vile sa bazenom: Nakon 50 godina Haris Džinović neće živjeti kao podstanar – pogIedajte kako izgleda njegova vila od 2 miIiona eura

Haris Džinović je godinama unazad iznajmljivao kuću na Banovom Brdu, a tek prije par godina je on odlučio kupiti plac, te početi sa gradnjom svoje kuće. Tako je legenda muzike uspjela u karijeri od 50 godina da kupi imanje i sagradi dom onako kako želi u Beogradu. U cijeli taj projekat su uloženi milioni, te je skoro sve naručeno iz inostranstva.

Ipak, mnogi nisu znali tu činjenicu da je on iznajmljivao kuću na Banovom Brdu, a gradnja njegovog doma već traje godinama, te je u taj projekat uključena stambena površina od 900 kvadrata i Haris je poznat kao veliki perfekcionista.

Neke nepredviđene okolnosti su se desile u njegovom životu i sv to mu je otežalo izvođenje radova pa je on više puta rušio i ispravljao stvari koje se njemu nisu svidjele. U svome domu ima veliki bazen, teretanu i spa kutak, a jedan dio kuće kako saznajemo je napravljen za njegovu suprugu i imat će sopstvenu mini kancelariju, dok on ima  vinski podrum i dio za muzički studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *