Majka zbog Frana dobila otkaz u poIiciji, brat Viktor ga se stidi: "0brukao nas je za cijeli život, sram0ta naše p0r0dice" - evo šta Elena Kitić pokušava..
Breaking News

Majka zbog Frana dobila otkaz u poIiciji, brat Viktor ga se stidi: “0brukao nas je za cijeli život, sram0ta naše p0r0dice” – evo šta Elena Kitić pokušava..

Moramo da kažemo kako je izvor blizak zadrugaru Franu koji je možemo da kažemo jedan od omiljenijih zadrugara i kojeg su široke narodne mase prošle godine prvi put vidjele i upoznale. Fran je imao jako buran živt za mladića njegovih godina, sam je o tome pričao prošle sezone.

Kako kaže izvor, njegova porodica je zbog njega prošla pa’kao priredio im je dosta l0ših stvari. Njegovi su ugledni ljudi koji nisu od pr0blema, on je jedostavno došao do l0šeg društva i tako je krenulo. Kada je došao do tačke da više ne može ni u kuću, udaljio se skrouz, njegovi su zatvorili vrata za njega, on je ušao u Zadrugu 4.

Sada je stabilniji, odnosi u porodici su bolji, ima brata sa kojim popravlja odnose jer se udaljio od njega kada je krenuo tim l0šm putem da ga zaštiti. Njegova majka je bila uposlenica u p0liciji, ali je navodno zbog Frana dobila otkaz. On je sada u vezi sa Elenom Kitić koja mu je pomogla oko porodičnih odnosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *