Pukla Ijubav, raskinuIi Ceca i Bogdan: Razišli se nakon godinu dana veze - "Ceca se samo osram0tiIa, što joj je 0vo trebalo"
Breaking News

Pukla Ijubav, raskinuIi Ceca i Bogdan: Razišli se nakon godinu dana veze – “Ceca se samo osram0tiIa, što joj je 0vo trebalo”

Moramo da kažemo kako se Ceca ipak izgleda previše predaIa, naime, ona je poslije toliko godina od kako njen bivši suprug nije među nama odlučila da prikaže javnosti prošle godine u januaru mjesecu prvog emotivnog partnera, to je kako svi znamo Bogdan.

On je ugostitelj i biznismen, oni su bili u savršenoj vezi ,bar su tako svi mislili. Provodili su skoro svaki dan zajedno, detalje svojih putovanja i druženja su znali da podijele na društvene mreže, a sad kada se sa njihove strane potvrdio prekid, ljudi se pitaju zašto?

Naravno da oni nisu pričali o tome, samo su istakli da je tako najbolje, da su prekinuli, ali da će ostati prijatelji do kraja života, da su jedno drugom uvijek podrška. Ova priča više ne prolazi, zasigurno s njom prekrivaju ključ pr0blema ,ali vjerujemo da će s enarednih dana sve saznati. Ostanite uz naš portal za više informacija na ovu temu. Mnogi smatraju da se ona osramotila sa ovom vezom i prekidom nakon godinu dana  i da joj to nije bilo potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *