Dalila dotakla dn0, Car je p0nizio na najg0ri mogući način: Prišao joj, pa je pIjunuo pet puta direktno u Iice - kurv0 raspaIa, vika0 iz petnih žiIa (Video)
Breaking News

Dalila dotakla dn0, Car je p0nizio na najg0ri mogući način: Prišao joj, pa je pIjunuo pet puta direktno u Iice – kurv0 raspaIa, vika0 iz petnih žiIa (Video)

Svi smo imali prilike da nedavno gledamo kako je Dalila po ko zna koji put doživjela p0niženje od strane svog bivšeg/sadašnjeg emotivnog partnera. Više niko ne zna u kakvom su oni odnosu, jer se jedan dan pIjuju a drugi Ijube, široke narodne mase su sada vidjele da je ona zapravo dotakla dn0.

Car je došao do nje u garderober, kako smo imali prilike da pratimo i pIjunuo je diretno u lice pet puta, poslije je nazvao “kurv0m” i gađao stvarima. Moramo da kažemo kako joj je trebalo samo par sati da se s njim pomiri i da mu obeća da će biti bolja.

Ona je kako komentarišu široke narodne mase sama sebi sa svojim postupcima odavno pIjunuIa u lice, samo čekamo da se oglasi njen babo Huso, da vidimo jel još uvijek na strani svoje kćerke i da li podrava ovo njeno ponašanje. Sada su je svi definitivno svrstali u pr0paIitet:

Iznad teksta možete da vidite kako je sve to izgledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *