0vu Oliverinu tajnu BaIašević saznao tek pred sm'rt: Šutila je više od 40 godina, a onda se sve otkrilo - to ga dotukIo?
Breaking News

0vu Oliverinu tajnu BaIašević saznao tek pred sm’rt: Šutila je više od 40 godina, a onda se sve otkrilo – to ga dotukIo?

Olivera je supruga cijenjenog i voljenog BaIaševića, a ona je izdala zbirku uspomena kako na svoje djetinjstvo tako i na svoju mladost. Ona je nedavno bila gost u jednoj emisiji i rekla je kako ni njen suprug nije dosta stvari znao o njenom životu sve dok nije pročitao tu knjigu. Ona je otkrila u njoj da njena majka nije baš imala u planu da je rodi.

Naime, ona je opisivala kako je sve to izgledalo kada se selila njena majka kako bi njoj pružila neke bolje uslove, što se tiče gimnastike, bila je kao mala jako uspješna u tome, sudeći po tekstovima. U nastavku prenosimo jedan odlomak koji se tiče baš tog opisanog dijela i selidbe, ona se sjeća svakog detalja razgovora:

Kako vidite ona se posvetila toj knjizi. Mnogi kažu da je možda BaIašević saznao neke stvari koje mu nikako nisu prijale i koje su da d0tukIe.. Nakon njegove smr’ti ona je uradila mnoge korake koji su bili komentarisani danima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *