Dejan spakovao svoje stvari i zauvijek otišao: Nije mogao više da trpi Dalilino ponašanje, evo šta mu je na kvarno uradila - ne želi više da bude ni bIizu nje
Breaking News

Dejan spakovao svoje stvari i zauvijek otišao: Nije mogao više da trpi Dalilino ponašanje, evo šta mu je na kvarno uradila – ne želi više da bude ni bIizu nje

Naime, kako znamo Dalila i Car su opet na klimavim nogama iako se ona nadala da se to neće ponoviti. Ona je bila poslušna iz dana u dan, ali naravno ponekad je Caru dovoljna samo jedna sitnica, on ne toleriše nikoga i ne trpi, to joj je odavno trebalo biti jasno.

Sada se Deki odlučio uraditi korak naprijed. Svi znamo da je  on bolje, da se sada uveliko druži i da je prisniji sa Aleksandrom, koja je i ranije poznata javnosti po svojim burnim odnosima i kao učesnica u rijaliti programu. Dejan je rekao da ga njena prošlost ne zanima, kao što ga nije zanimala ni Dalilina kada su krenuli u vezu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Iznad teksta možete da vidite video snimak gdje je on napokon spakovao svoje stvari i odlučio da se preseli  ida sa Dalilom nema zajednički garderober. Naime, on ne želi ni u kojem smislu da bude blizu svoje bivše žene. Dino ga je pitao kome će dati svoju policu, a Dejan je rekao kako će razmisliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *