Moji roditelji nisu podržavali našu vezu, on ima troje djece: Trudna Zvezda Granda progovorila o odnosu sa 15 godina starijim kolegom - otkrila sočne detalje odnosa
Breaking News

Moji roditelji nisu podržavali našu vezu, on ima troje djece: Trudna Zvezda Granda progovorila o odnosu sa 15 godina starijim kolegom – otkrila sočne detalje odnosa

Ja ne razumijem zašto nekome tamo smeta što ja imam partnera koji je stariji od mene, pa to je moj život na kraju krajeva, zar ne? Da stvar bude još gora, obično to komentarišu ljudi koji nas i ne poznaju, naši nas podrže, a neki neznanci sebi daju za pravo da kažu kako mi nismo jedno za drugo.

Emira sam upoznala u Šapcu i naše energije su se prosto poklopile, što je meni najbitnije, sve ostalo je nevažno, da li smo mi sigurni ili ne, to niko ne zna, nijedan par naravno. On iuma sa ranijim partnericama djecu, kako ona kaže imala je prilike neke partnerice kao i djecu da upozna, sve je to normalno.

Njoj je ističe najbitnije da njeni pordžavaju nju i njenu odluku, iako je istakla da ispočetka kao i svaki roditelji nikako nisu bili za to da ona kao djevojka ima dečka koji je stariji i koji pri tome ima troje djece, ali sve se to na kraju slegne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *