Pjevačica objavila prvu fotografiju nakon operacije: Krstinja smršala 88 kg, skinula višak kože - prava b0mba, svi je žeIe
Breaking News

Pjevačica objavila prvu fotografiju nakon operacije: Krstinja smršala 88 kg, skinula višak kože – prava b0mba, svi je žeIe

Moramo da se prisjetimo kako je Kristinja učesnica muzičkog takmičenja po imenu zvezde granda. Kada je došla u Grand imala je 160 kilograma, a članovi žirija su joj odmah skrenuli pažnju kako mora da radi na sebi i svom izgledu, što je ona počela odmah.

Ona je imala sada kako znamo 0peraciju uklanjanja viška kože, a spekuliše se kako je Saša Popović za istu dao 6.000 eura, jer joj je on obećao platiti tu operaciju ukoliko izgubi dovoljno kilograma, a ona je uspjela d aizgubi prije ove operacije preko 88 kilograma.

Ona je sada kako ćete vidjeti u samom naslovuz objavila prvu fotografiju poslije operacije, ne vidi se konačan rezultat ali svi se raduju da vide kako je postigla ono što je željela:

Ona je sretna, zahvalila se javno svima na porukama podrške i svemu što su uradili za nju, zahvalila se i dikretoru granda bez kojeg sve ovo ne bi bilo obistinjeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *