Oglasio se i Željko Šašić, nikad brutaIniji: Njegovu kćerku Sofiju spajaju sa oženjenim Duškom Tošićem - evo šta je on sada svima poručio
Breaking News

Oglasio se i Željko Šašić, nikad brutaIniji: Njegovu kćerku Sofiju spajaju sa oženjenim Duškom Tošićem – evo šta je on sada svima poručio

Svi znamo da se informacije sa estrade jako brzo šire između širokih narodnih masa, putem medija i društvenih mreža,pa smo tako ovih dana svi imali priliku da čitamo kako je Sofija Šašić, kćerka od poznatog pjevača Željka Šašića i Sonje u emotivnoj i tajnoj vezi sa Duško Tošićem.

Svi znamo da Duško i Jelena trenutno imaju pr0blema u braku pa su mediji iskoristili tu priliku i plasirali Iaži, kako je i sama Sofija rekla u jednom izlaganju. Sofija je rela kako je poslala tužbe svim onim koji su pisali takve neistine i da je to jedna jako neslana informacija.

Sada se kako vidite u samom naslovu oglasio i Željko, koji inače ne daje često izjave za medije i nije toliko sklon davanju izjava što je i ovog puta dokazao. Kada su ga kntatirali bio je kratak i jasan: To su gluposti, ajd ćao. Nemam šta da kažm na te gluposti, ako bude šta pameto da pričam o tome, zovite me onda. – rekao je i poklopio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *