Severina u 50-tim godinana pokazaIa svoje zanosne obIine: Pjevačica objavila 0vu sliku i raspametila muškarce - mokra do kože (Foto)
Breaking News

Severina u 50-tim godinana pokazaIa svoje zanosne obIine: Pjevačica objavila 0vu sliku i raspametila muškarce – mokra do kože (Foto)

Moramo da kažemo kako je Severina jako dugo na javnoj sceni i za njeno ime se vezuju razne priče. Naime, ona je izazvala prvobitno skandaI sa svojim video snimkom koji je nastao na jahti i koji se nikada neće zaboraviti, ma koliko se svi trudili.

Svi u životu radimo neke greške, ali nažaIost u životu nemamo gumice da ih brišemo, nego nastavimo da živimo s njima.Svima je poznato da se ona udala za Igora Kojića i ona je sada Severina Kojić. Jako je aktivna na društvenim mrežama, a sada kada je krenuo da pada snijeg, u ovoj idili, ona je iskoristila priliku i prisjetila se ljeta i kako je boravila ni više ni manje nego na Maldivima:

Kako vidite ona je na pragu pedesetih  godina života pokazala obline, ali mnogi su rekli da joj to u tim godinama ni malo ne priliči, dok sa druge strane postoje oni koji kažu da izgleda izvanredno i da joj mnoge mlađe kolegice mogu zavidjeti na ovako dobro očuvanoj liniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *