Atina Tošić po prvi put u javnosti nakon drame njenih roditelja: Pogledajte šta je objavila Karleušina i Duškova kćerka - sa 0vom slikom je sve rekla
Breaking News

Atina Tošić po prvi put u javnosti nakon drame njenih roditelja: Pogledajte šta je objavila Karleušina i Duškova kćerka – sa 0vom slikom je sve rekla

Kada pomenemo Jelenu i Duška ovih dana smo imali prilike da u svim medijima čitamo o dešavanju za Božić. Kako bi ova vijest mogla da se sladno napiše, vratit ćemo se malo u prošlost i prisjetiti vas da je 07.01.2022. godine Jelena Karleuša pozvala poIiciju i prijavila svog bračnog partnera Duška Tošića, ni više ni manje nego za nasiIje u porodici.

Policija je reagovala odmah, priveli su ga, a kako znamo onda mu je izrećena zabrana prilaska Jeleni u trajanju od 48 sati, međutim, iz nama nepoznatih razloga ona je nekoliko sati poslije produžena na trajanje od 30 dana. Ona je nedavno otputovala u Dubai sa svoje dvije kćerke zbog nastupa koji je imala zakazan, a Duško je u rodnom mjestu Zrenjaninu sa najbližim ljudima u jednom lokalnom lokalu slavio svoj 37. rođendan, bez porodice:

Iznad teksta vidite šta je to objavila Atina Tošić nakon skandaIa. Atina i Nika su inače dosta aktivnije na društvenim mrežama, ali od kako se sve to desilo sa roditeljima, nisu se oglašavale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *