Priznala mu emocije - sakrili se od svih u dvorištu, mislili da ih niko neće čut: Otkrila šta osjeća prema njemu, a tek njegova reakcija (Video)
Breaking News

Priznala mu emocije – sakrili se od svih u dvorištu, mislili da ih niko neće čut: Otkrila šta osjeća prema njemu, a tek njegova reakcija (Video)

Zašto je Miljana Kulić bivša emoivna patrnerka došla do diskvalifikacije? Upravo zbog ovakvih scena, ali sada Zola i Nevena nesmetano mogu jedno drugo da Ijube ,grIe i da izjavljuju ljubav. U zadruzi se svakodnevno dešavaju nove ljubavi, a ovo je jedna od onih ljubavi koja “tinja” koja još uvijek nije dosegla vrhunac.

Oni su se sada osamili, sakrili se od svih u dvorište, kako smo istakli u samom naslovu, ali naravno da se od gledaoca nisu mogli sakriti, je rje ovaj video snimak je dan od najgledanijih u ovoj sedmici. Jedno drugom su priznali emocije, Nevena je rekla Zoli kako osjeća nešto prema njemu jače, dok je Zola priznao da se pIaši šta bi mu se moglo desiti između ostalog rečeno ako njih dvoje počnu vezu.

On je izgled aostao u grču kako misle široke narodne mase od svoje predhodne veze i vjeruju svi da mu nije jednostavno otpočeti neto novo u rijaliti programu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *