Ona ima vilu od 5.000.000 €, mnogo skuplju čak i od Cecine: 0vo su najpaprenije kuće naše estrade, na listi prvi put i 0va mIada pjevačica
Breaking News

Ona ima vilu od 5.000.000 €, mnogo skuplju čak i od Cecine: 0vo su najpaprenije kuće naše estrade, na listi prvi put i 0va mIada pjevačica

Do sada su široke narodne mase više puta čitale o vilama, kućama i ostalim materijalnim stvarima javnih i poznatih ličnosti, ali danas kako vidite pišemo sao o nekim pjevačicama i pjevačica, onim koji su zainteresovali javnost kupovinom skupocijenih domova:

Ona ima najskuplju vilu na estradi, malo ko zna da je to Vera Matović. Njena vila vrijedi više od Cecine,  a kako smo u samom naslovu istakli to je pet miIiona eura, zamislite koliko je to novca. Pogledajte u nastavku teksta kako ona izgleda:

Odmah nakon nje se nalazi vila od Gorana Bregovića, a kako stručnjaci procijenjuju vrjednost njegove vile koja se nalazi u luksuznom naselju je  3,6 miliona evra. Ispod teksta se nalazi fotografija te vile:

Ceca je za sada na trećem mjestu, ona je vilu u kjojoj sada živi i koja je vrijedila oko 2,5 miliona eura renovirala i sada joj vrijednost iznosi kako kažu stručnjaci oko 3,3 miliona eura. Ona je kuću koja se nalazi u nastavku teksta naslijedila od svog bivšeg supruga svima poznatog Željka Ražnatovića:

Miloš Bojanić je vlasnik ni više ni manje nego dvorca od 1.500.000 eura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *