Pašće u očima naroda? Dalila u najvećoj Ijutnji otkrila Dejanovu tajnu: ”BoIje ti je šuti, da ne počnem ja pričati o tvom pucanju po nosu.." (Video)
Breaking News

Pašće u očima naroda? Dalila u najvećoj Ijutnji otkrila Dejanovu tajnu: ”BoIje ti je šuti, da ne počnem ja pričati o tvom pucanju po nosu..” (Video)

Moramo da kažemo kako je odnos Dalile i Dejana od početka ove nove zadruge turbulentan ,imali smo prilike da ih gledamo  i u drugim rijaliti programima, ali su i svoj privatni život van rijaliti programa postavljali stalno na društvene mreže.

Oni su o sebi izgradili sliku savršenog para, a kako stvari stoje, oni su izgleda bili daleko od toga. Ulaskom u zadrugu Dalila je prevarila Dejana, pa poslije ostavila Ijubavnika i pomirila se s bivšim mužem. Ne smijemo zaboraviti da se desio i razvod u rijaliti programu kod čuvene kapije. Poslije pomirenja došlo je opet do svađe i prekida, a Dalila je u jednoj svađi rekla Dejanu nešto zbog čega sada svi napolju Iude i komentarišu:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Naime, ova svađa se nije sedila skoro, ali je tek sada ova rečenica privukla pažnju širokih narodnih masa, kako čujete , ona je rekla kako mu je bolje da šuti inače će ona reći kako se on puca po nosu, a svi znamo šta to znači drugim riječima rečeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *