Majka Sinana Sakića bez usIova za život, nema ni ogrijeva usred zime: Zaboravila toplotu doma - boIna ispovijest Đulke (Foto)
Breaking News

Majka Sinana Sakića bez usIova za život, nema ni ogrijeva usred zime: Zaboravila toplotu doma – boIna ispovijest Đulke (Foto)

Kako saznajemo, Đulka Sakić je majka svima poznatog pjevača koji je nažaIost napustio ovaj svijet, on je legenda i tako će uvijek biti, ali sada saznajemo da je njegova majka u jako l0šim uslovima i da provodi jako teško svoje staračke dane.

Đulka ima kako prenose mediji 88 godina, i nema drv za zime, kako smo u samom naslovu napisali “majka Sinana Sakića bez ogrijeva usred zime” pored toga, njoj nedostaje još mnogo toga da bi joj ti starački dani prolazili ljepše i bili manje boIni. Ona je naravno kao i svaka starija osoba boIesna, ima razne dijagnoze.

Ona je istakla da je njoj bilo najbolje kada je Sinan bio živ, on je pazio i uvijek joj kupovao sve što joj treba, ali kako kaže, poslije je Agan drugi sin preuzeo brigu, ali on ima navodno sada svojih muka, pa nije u mogućnosti.

Ona kaže da je njoj bez obzira na sve uvijek bilo puno srce jer je njen Sinan postigao toliko i uspio u životu, a sada je prazno i sIomljeno jer ga nema njoj u posjetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *