PaIi vreIi poIjupci, David Dragojević sa bivšom zadrugarkom: Ne možete ni zamislite o kome se radi - zajedno ulaze u zadrugu?
Breaking News

PaIi vreIi poIjupci, David Dragojević sa bivšom zadrugarkom: Ne možete ni zamislite o kome se radi – zajedno ulaze u zadrugu?

Kada pomenemo rijaliti program Zadruga, vidjeli smo da je David Dragojević postao jedo vrijeme glavna tema, jer je branio svog brata Dejana, koji je na kraju sve one koji su mu pomagali ponizio i pomirio se sa Dalilom.

Pored Davida, moramo da kažemo kako postoji jedna zadrugarka koja nije ove sezone učesnica, što ne znači da neže biti, jer se uveliko spekuliše kako će ona i David zajedno ući u zadrugu? Mina Vrbaški je zadrugarka s kojom se David Ijubio, do duše u vrat i obraz, ali ovo je bio jedan jako prisan izlazak i odnos, složit ćete se kada vidite fotografije koje je postavila Mina na svoje društvene mreže:

Sada svi pišu o njima, da li su oni smao prijatelji ili između njih ima nešto više. Jedno je sigurno njih dvoje ne skidaju osmijehe sa lica kada su zajedno, to je najbitnije. Da li će ući u zadrugu 5 ,ostaje nam da čekamo potvrdnu informaciju od aktera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *