Jeremićku poredili sa Jovanom Joksimović, ona žest0ko odbrusila: "Pitajte je šta je završila od škole.." - p0niziIa je do kraja
Breaking News

Jeremićku poredili sa Jovanom Joksimović, ona žest0ko odbrusila: “Pitajte je šta je završila od škole..” – p0niziIa je do kraja

Svi mi znamo ko je Jovana Jeremić, kao i ko je Jovana Joksimović. Moramo da se složimo kako je ovo dva različita tipa kako voditeljice tako i žene. Jovana Jeremić je sada odgovorila na nekoliko pitanja za medije, prvobitno je istakla kako je preko 10 godina radila u Happy televiziji imala jako visoka primanja, od čega je sebi kupila stan i automobil, istakla je da joj nikad niko ništa nije kupio, jer ona voli tako “čist račun, duga Ijubav”

Ona sada nakon što je donijela odluku da se razvede nije materijalno zavisna od svog supruga, što joj olakšava sve, rekla je sama. Mnoge žene kako kaže ona ostaju u braku jer nemaju gdje, ona ima svoj krov nad glavom.

Kada su je pitali da  li joj je joksimovićka konkurencija, ona je rekla da joj više nije ni blizu, jer je nema na nacionalnoj televiziji, više joj ne može biti konkurencija, istakla je. Ona je rekla pored toga da je među njima velika razlika, ona je diplomirala Pravni Fakultet u Beogradu, a onda dodala da pitaju Jovanu Joksimović šta je završila od škole..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *