Pao dogovor o alimentaciji i starateljstvu, velika ispovijest Gagićeve o odnosu s Lazićem: Evo koliko para Darko mora da daje za sina - svi u š0ku
Breaking News

Pao dogovor o alimentaciji i starateljstvu, velika ispovijest Gagićeve o odnosu s Lazićem: Evo koliko para Darko mora da daje za sina – svi u š0ku

Marina je bivša partnerka od poznatog pjevača Darka Lazića, koja s njim ima sina i koja ga je tužila jer ne izvršava dužnosti koje mu je zak0n odredio. On se 10.12.2021. godine trebao pojaviti na sudu u Rumi kako bi riješili određana pitanja povodm alimentacije i starateljstva, ali se Darko opet nije pojavio, prenose mediji.

Bez obzira što nije bio tu, oni su se nekako uspjeli usaglasiti oko cijelokupne situacije, dogovoriti oko visine alimentacije kao i viđanja djeteta. Kako saznajemo Marina je za telegraf dala izjavu da je ovo treće ročište na kome se on nije pojavio, te da je to nije ni iznenadilo.

Dogovor je kako kaže ona da on viđa dijete dva puta sedmično, po zahtjevu i da plaća alimentaciju u visini od 50.000 dinara mjesečno. Svi znamo da je on prvobitno odredio 25.000, pa 30.000 ali izgleda da Marina nije odustala od cifre koju je željela i koju je kako vidimo i dobila. Kaže da se planira preseliti  u Beograd sa djetetom i naći posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *