Ana Bekuta otišla kod Mrkine udovice kada je čula šta joj je sve ostavio: ČupaIa kosu sa glave, evo koliko će Daša dobijati para
Breaking News

Ana Bekuta otišla kod Mrkine udovice kada je čula šta joj je sve ostavio: ČupaIa kosu sa glave, evo koliko će Daša dobijati para

Moramo da kažemo kako je Daša jedna jedina u životu od Mrke koja mu je bila zakonita supruga, a sa Anom je proveo zadnjih 10 godina u tako zvanoj vanbračnoj zajednici. Naime, kako znamo on je jako puno računa vodio o svojoj bivšoj ali još uvijek zakonitoj supruzi, za svog života.

Ana se nikada nije petjalau taj odnos, a on joj je davao novac, plaćao je žene koje su se brinule o njoj i prepisao joj stan u kome su njih dvoje vodili zajendički život 30 godina. Kako saznajemo brigu o njoj je ostavio svojim povjerljivim partijski drugovi iz SPS-a.

Naime, Ana je navodno posjetila Dašu da vidi da li joj treba pomoć, kako kažu neki iz poštovanja prema svog voljenom Mrki. Moramo da kažemo kako je Daša kao zakonita supruga odmah naslijedila penziju od Mrke koja je iznosila oko 100.000 dinara, ali pošto je naslijeđena ona se po zak0nu umanjuje za 30 posto, tako da će ona dobiti svaki mjesc oko 70.000 dinara na osnovu svog Mrke, i ta primanja će moći pokriti sve njene troškove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *