Isplivala strogo čuvana tajna legendarnog pjevača: Tomi Zdravkoviću srce ukrala pr0stitutka, a mora je dijeliti sa 0vim pjevačem
Breaking News

Isplivala strogo čuvana tajna legendarnog pjevača: Tomi Zdravkoviću srce ukrala pr0stitutka, a mora je dijeliti sa 0vim pjevačem

Kao i svaki pjevač, ali  isvaki živ čovjek, tako je i Toma imao neke svoje tajne sa kojim je napustio ovaj svijet. Naime, kako prenose mediji, on je imao jednu ženu kojoj je posvetio svoj veliki hit po imenu Jelena. On je bio zaljubljen u nju, a ona je zapravo kako vidite u samom naslovu bila pr0stituka i to iz Njemačke, morao je dijeliti sa drugim, jer je to bilo njeno zanimanje. Ovo je kako saznajemo strogo čuvana tajna legendarnog pjevača.

Izvor blizak pjevaču je rekao kako su spekulacije oko te pjesme Jelena krenule uveliko nakon filma, ali kako su to sve samo spekulacije. To je napisano za jednu ženu koju je on upoznao u Frankfurtu kako kaže izvor, 1984 godine i ludo se zaIjubio u nju iako je bila pr0stituka.

Kako saznajemo on je znao kada je došao kod nje u stan više puta da je ona navodno bila sa Miroslavom Ilićem, ali i njegovim kumom Topalović Dobrivojem. Ona nije bila zaljubljena u Tomu, to je neuzvraćena ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *