Karleuša pokreće novi biznis: Jelena će pored pjevanja zarađivati pravo bogatstvo od 0vog - a evo i koga će prvo poljubiti u ponoć za doček
Breaking News

Karleuša pokreće novi biznis: Jelena će pored pjevanja zarađivati pravo bogatstvo od 0vog – a evo i koga će prvo poljubiti u ponoć za doček

Moramo da kažemo kako se Jelena kao i brojne njene kolege pojavila na pres konferenciji , povodom svog nastupa koji će se održati kako smo izvijestili široke narodne mase u jednom klubu u Beogradu, ali nakon koncerta koji ima zakazan i koji će prije svega biti održan ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Naime, ona je došla u jednoj bijeloj haljini i plijenila je pažnju svih i sa svojim čizmama. Kak saznajemo ,bijelu haljinu koja je pokazala svaku crnu njenog tijela i koja je izuzetno neobičan je sama Jelena kreirala. Ona je najavila ovim putem saradnju s jendim brendom i pokretanje nekog novog biznisa, a ova haljina je samo kako ona kaže uvod u sve ono šzo mogu da očekuju.

Ona je rekla da želi da napravi nekakakve linije odjeće koje će savršeno da odgovaraju bez obzira u kojem broju da ih uzmete, da li ste mršavi u potpunosti ili sa oblinama i krupniji, svimaće pristajati savršeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *