Kakav bum u Zvezdama Granda, evo ko će zamijeniti Bekutu: 0vo su svi čekali, skandaI - Ceca oči u oči sa njom
Breaking News

Kakav bum u Zvezdama Granda, evo ko će zamijeniti Bekutu: 0vo su svi čekali, skandaI – Ceca oči u oči sa njom

Svi mediji us prenijeli informacije koje se tiču trenutnog emotivnog stanja poznate pjevačice Ane Bekute. Ona je izgubila svog voljenog Mrku, s kojim je bila 10 godina, kojeg je jako voljela, a shodno tome se oglasila i rekla da otkazuje sve nasutpe, da neže da se pojavljuje u zakazanim emisijama i daj eizjave koje je obećala za medije, sve ovo je najavila za decembar mjesec, a kako kaže za dalje će vidjeti, zavisno u kakvom emotivnom stanju bude.

Ona više kako znamo i kako se navodno oglasio i Saša Popović neće biti član žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezda Granda, zbog svoje situacije, nije spremna da dolazi na snimanja i da se zalaže za kandidate što on razumije, a kako saznajemo putem “Informera” medija koji prenose da je on sada rekao kako razmatra da nju zamijeni Mira Škorić. Mira Škorić i Ceca koja je sada u žiriju već dsuži vremenski period nisu u dobrim odnosima.

Mira je bila kao drugi mentor, jer je pripremala kandidate za takmičenje ima iskustva, a i bilo bi dobro za šou, zato što ona i Ceca nisu u dobrim odnosima, prenose mediji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *