Družile su se dok je Arkan bio živ a onda je sve krenulo po zIu: Cakana progovorila o odnosu sa Cecom - evo šta je rekla za pjevačicu
Breaking News

Družile su se dok je Arkan bio živ a onda je sve krenulo po zIu: Cakana progovorila o odnosu sa Cecom – evo šta je rekla za pjevačicu

Dragica Radosavljević je poznata pjevačica iako mnogi ne znaju da je to zapravo pjevačica koju svi prepoznaju po njenom nadimku koji ima od početka karijere “Cakana”. Naime, kako vidite po samom naslovu danas pišemo o njenoj izjavi koja se tiče Cece.

Njih dvije su bile u jako dobrim odnosima, dok je p0kojni Arkan bio među živima, ali onda su se neke stvari promijenile. Šta se desilo? Pjevačica je u nekoliko rečenica rekla dosta toga, u nastavku teksta više o ovoj temi:

Mi smo se jako puno družile prije, dok su se ona i Arkan muvali i dok su bili zajedno, bili su jako druželjubivi, ugostila me je kako u Beogradu tako i u Žitorađu, jako draga osoba i kolegica. Imale smo zajedno turneje, samo malo ko od novih generacija to zna. Ona je dobila dijete, i onda se svako okrenuo sebi, tako je došlo do zatajenja druženja nekako, ali su joj djeca jako odgojena i vrijedilo je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *