Kćerka Harisa Džinovića pokazala ukrašenu vilu na Senjaku pred praznike: Zavirite u luksuzni dom - dvije jelke i sami kristali (Foto)
Breaking News

Kćerka Harisa Džinovića pokazala ukrašenu vilu na Senjaku pred praznike: Zavirite u luksuzni dom – dvije jelke i sami kristali (Foto)

Djeca poznatih ličnosti vole da objavljuju Iuksuz svojih roditelja na taj način postaju popularni na društvenim mrežama, što im je jedino bitno, a tako i kćerki Harisa Džinovića i Meline Džinović od 17 godina ima vjerujemo cilj da bude popularna na društvenim mrežama, kao i sva djeca njenih godina.

Ona je neko ko je jako aktivan na društvenim mrežama, a njeno ime je Đina. Sada je probudila maštu ljudi jer je pokazala kako su oni ukrasili jelku u svom velikom luskuznom domu, u vili koju posjeduju na Senjaku. Pisalo se dosta o ovoj nekretnini, ali ovo je diretna slika koju prenosimo:

Haris je rekao jednom samo prije nego se sve završilo kako će u njohovom novom domu biti jedan veliki dnevni boravak, a ostale prosotrije su kako on kaže supruga i kćerka uredile po svom ukusu. Kako vidimo Melina i Đina imaju jako dobar ukus. Široke narodne mase su jako puno komentarisale ovaj luksuz naravno kao i uvijek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *