Stanivuković u tajnoj posjeti Beogradu: Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke uhvaćeni u restoranu - slika koja ih je odaIa
Breaking News

Stanivuković u tajnoj posjeti Beogradu: Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke uhvaćeni u restoranu – slika koja ih je odaIa

Tanja Savić je imala razne siguracije u zadnje vrijeme u svom životu, ali sada kako vidimo je jako sretna sa gradonačelnikom koji je navodno bio u tajnoj posjeti Beogradu. Svi znamo da se pitalo kako je on bio za to da se Tanja preseli u Banja Luku da mu uvijek bude blizu, ali izgleda da se to i neće desiti još, pa je on posjetio Beograd.

Naime, ona je bila u jednom jako gotivnom restoranu, objavila je na svojim društvneim mrežama sliku deserta, a onda su svi počeli da analiziraju i da komentarišu ruke koje se jasno vide na toj fotografiji, a u pitanju su muške ruke. Naravno da su odmah svi pomislili da je Draško bio u Beogradu ali tajno, jer ih niko nije vidio, bar ne od novinara.

Na toj fotografiji se vidi da je muškarac u jako elegantnom sakou, što ukazuje opet na njega, jer svima je poznato koliko on voli da nosi sakoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *