Ona je Marinku rodila vanbračnog sina: Evo kako izgleda žena koja mu je podarila sina Daria, sušta suprotnost od Slavice
Breaking News

Ona je Marinku rodila vanbračnog sina: Evo kako izgleda žena koja mu je podarila sina Daria, sušta suprotnost od Slavice

Moramo da kažemo kako su o njegovom vanbračnom sinu pisali svi mediji kada nas je napustio ovaj čovjek, a danas kako vidite prvi put poslije njegove smr’ti pišemo o ženi koja je njemu osvojila srce i sa kojom je dobio sina Daria.

Mila je crnokosa žena, koja je kako pišu svi potpuna suprostnost žene sa kojom se poslije oženio, a njeno ime je Slavica i poznata je širokim narodnim masama. Mila i Marinko nikada nisu bili u braku, ali su bili u ljubavi, to niko ne može poreći. Pogledajte i sami kako ona izgleda, Dario najviše na svijetu voli svoju majku, kako je sam istakao, ona mu je na prvom mjestu, a svi koji ga prate na društvenim mrežama, to mogu i vidjeti po fotografijama koje s njom objavljuje, pogledajte neke od njih:

Neki ljudi su pisali da možda ona fizički ne liči na njegovu zadnju ženu, ali moda imaju nešto slično u karakteru što ga je privuklo. Koji je vaš komentar za njen izgled?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *