Lepa Brena se gorko pokajaIa i 0vom snajkom nije zadovoIjna: Od muke se pomirila sa bivšom devojkom svog sina - šalje joj poruke da se vrati
Breaking News

Lepa Brena se gorko pokajaIa i 0vom snajkom nije zadovoIjna: Od muke se pomirila sa bivšom devojkom svog sina – šalje joj poruke da se vrati

Kako vidite u samom naslovu dana sopetp išemo o Lepoj Breni. Pjevačica koja je izgradila svoju početku do zavidnog nivoa i jako rijetko ko može da je prestigne u tome. Lepa Brena je uzor mnogima, a sada saznajemo da ima pr0blema, tačnije da joj se ne dopada ni nova snajka koju je njen sin Viktor izabrao.

Naime, prije nego je upoznao i otpočeo vezu sa pjevačicom Lenom Čolak, on je dugo bio sa Sandrom i svi su mislil ida že tu doći do svadbe, međutim, došlo je do prekida. Lepa Brena nije bila za Sandru, ali sda izvor kaže u  tajnosti da joj je opet ona draža od nove.

Istakao je izvor da ona Sandri, bivšoj od svog sina tu i tamo pošalje poneku poruku, da je pita kako je i treba li joj bilo šta. Da li za sve ovo zna Viktor, ili ona na ovaj način želi da ih pomiri i da izbaci Lenu iz igre? Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati nadalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *