Dragoljub, bivši partner Merime Njegomir sIomljen od boIa: "Prije 10 dana smo se posljednji put čuli, pozvala me iz bolnice i rekla.."
Breaking News

Dragoljub, bivši partner Merime Njegomir sIomljen od boIa: “Prije 10 dana smo se posljednji put čuli, pozvala me iz bolnice i rekla..”

Dragoljub Marković je bivši emotivni partner pjevačice Merime koja je preminula zbog posljedica teške boIesti, kako smo već pisali, Merimi je dijagnosticiran tum0r. Naime, on se od svoje bivše emotivne partnerke oprostio na sljedeći način:

On je rekao d aje sa prostora domaće estrade otišla jedna od najtalentovanijih pjevačica. Naime, istakao je d anije znao u kakvom je stanju do prije 10 dana kada su se čuli, ona je bila u boInici, pozvala ga, kako kaže Dragoljub, bili su u jako bliskim odnosima, pričala mu je, a njemu su njene riječi idalje u glavi sada kada se sve ovo desilo. Nije mu ni malo jednostavno rekao je.

Svima je ovo bilo iznenada iako se ona b0rila već neko vrijeme sa tum0r0m, ali kako je jedan izvor rekao, ona je bila p0košena kada je saznala da ima tu boIest, već je tada psihički pala. Mjesec dana je bila u postelji prije nego je došlo do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *