Slavna Šeherzada objavila emotivne fotografije sa porođaja, ali i iznenađenje: 0vo nikoga nije ostavilo ravnodušnim (Foto)
Breaking News

Slavna Šeherzada objavila emotivne fotografije sa porođaja, ali i iznenađenje: 0vo nikoga nije ostavilo ravnodušnim (Foto)

Slavna Šeherzada koju svi znamo iz turskih serija i koja je ukrala srca širokih narodnih masa upravo u seriji koju svi pominju, zbog koje se zasigurno proslavija i koja joj je donijela popularnost. Zato je sada svi zovu Šeherzada, po ulozi koju je imala u toj seriji.

Ona je sada dobila kćerku kojoj je dala ime Leyla, ali kako saznajemo, ona je prva dva puta imala jednaku želju da dobije žensko dijete, to ime je izabrala odavno, ali ga je tek nedavno imala prilike dati jendom malom biću kojeg je donijela na svijet. Ona i njen izabranik, njen suprug imaju dva sina i kćerku.

Radiosarajevo prenosi neke informacije, ona je sada kada se oporavila od svih stvari koje porod nosi, objavila jako emotivne fotografije koje ćemo ostaviti u toku teksta, i koje sami možete da pogledate. U opisu se zahvalila doktorima i dala savjete za buduće  mame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *