Sjećate li se Dade Mešaljić, prijavila se u novu sezonu Zvezda Granda: Kad su vidjeli kako izgleda svima oči staIe - 0vo nije ista djevojka
Breaking News

Sjećate li se Dade Mešaljić, prijavila se u novu sezonu Zvezda Granda: Kad su vidjeli kako izgleda svima oči staIe – 0vo nije ista djevojka

Kada pomenemo Zvezde Granda moramo da kažemo kako su se kroz taj šou program mnogi provukli i učestvovali, pa se možda nekih nikada ne bi mogli sjetiti na prvu, ali zasigurno je Dada Mešalić djevojka koja je svima ostala jako dobro urezana u sjećanje.

Ona je pored izuzetnog talenta koji ima osvojila srca kako žirija tako i širokih narodnih masa svojom harizmom. Ona je bila izuzetno pozitivna, njena energija je prosto izbijala na sve strane, nasmijavala je sve učesnike, članove žirija i široke narodne mase. Ona je kako znamo prije nekoliko godina bila u ovom šou programu ,a sada je objavila fotografiju na svojim društvenim mrežama koju možete da vidite i smai u nastavku ovog teksta:

Ona kako vidite blista u zlatnoj haljini, sa jednako širokim odmijehom kojeg je imala i prije par godina. Ona je sada nova učesnica ovog takmičenja i nada se da će dogurati dalje od onoga što je tada uspjela, mada je i tada postigla veliku uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *