Slavlje u porodici Tošić: Duško podijelio sretne vijesti - objavio sliku koja sve govori
Breaking News

Slavlje u porodici Tošić: Duško podijelio sretne vijesti – objavio sliku koja sve govori

Moramo da kažemo kako je Duško Tošić jako malo aktivan na svojim društvenim mrežama, u usporedbi sa svojom suprugom Jelenom, koja svaki dan objavljuje razne fotografije i obraduje svoje fanove. Duško je potpuno drugačiji tip od Jelene, po mnogim stvarima, ali su izgleda, sudeći po njihovoj složnosti i skladu, zajedno savršen par sa svim tim suprotnostima.

Kako vidite, on je objavio sada jednu objavu i naravno kako nije toliko aktivan privukao je veliku pažnju širokih narodnih masa. Njegova majka je njemu sve pored njegove porodice koju je izgradio sa jelenom, kao i njegova sestra. On je jako vezan za svoju matičnu porodicu.

Sada je objavio kako je njegova majka Nikoleta Tošić slavila rođendan, poželio joj je kratko sretan rođendan, ali vjerujemo da je to uživo g0rilo od emocija. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

On je donio svojoj voljenoj mami buket, ali onaj najveći poklon koji joj je dao je njegovo prisustvo. Naime, pored svih treninga i obaveza, on nije želio propustiti rođendan svoje majke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *