0vo je Mrkina bivša žena, s njom je bio prije Ane Bekute: Ona je advokat, zato joj Mrka ne smije ništa - viđeni zajedno prije nego što se razboIio
Breaking News

0vo je Mrkina bivša žena, s njom je bio prije Ane Bekute: Ona je advokat, zato joj Mrka ne smije ništa – viđeni zajedno prije nego što se razboIio

Svi znamo ko je Ana Bekuta, poznata pjevačica, koja je na domažoj estradnoj sceni odavno izgradila svoje ime i prezime. Svi znamo da je ona u emotivnom odnosu sa Draganom  Mrkonjićem, koji je širokim narodnim masama prepoznatljiv po nadimku Mrka.

Kada je on u pitanju, Ana je doživjela razne neprijatnosti, jer su navodno izlazile u javnost neke djevojke koje mu mogu biti kćerke s pričom da je on njima svašta pisao. Naime, on je sda u bolnici, a kako saznajemo, prije nego je došlo do lošeg zdravstveog stanja, on se vidio navodno sa svojom bivšom suprugom. Ona je kako znamo advokat bila, a sada je unaprijeđena na sudiju, prenose mediji.

Njeno ime je Daša, i oni su bili dugi niz godina zajendo. Moramo da kažemo kako se on odselio iz njihovog zajedničkog stana, prepustio ga njoj i nastavio izglda da vodi računa o svojoj bivšoj supruzi. Kako li to sve prihvata Bekuta, još uvijek ne znamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *