EkskIuzivno, desio se tajni susret u Jugovu: Tanja od Draška dobila skupocijen poklon, a pao i poljubac - burna noć u Banja Luci
Breaking News

EkskIuzivno, desio se tajni susret u Jugovu: Tanja od Draška dobila skupocijen poklon, a pao i poljubac – burna noć u Banja Luci

Kada pogledamo, sve više i više detalja se otkriva kada je ova veza u pitanju. Od spekulacija i poricanja smo došli do toga da prenosimo informacije medija koje se odnose na sljedeće: Tanji jako tšeko pada da se razdvaja od svog voljenog dečka, pa ga je navodno pozvala da je posjeti u vili, a ta vila se nalazi nadomak Smedereva.

Navodno je on bio na poslovnom putu u Pariz i zadržao se nekoliko dana, a onda po povratku su iznajmili vilu o kojoj smo već pisali. Ta vila služi uglavnom za slavlja, vjenčanja, a tu postoji jedan internacionalni restoran gdje su proveli preko dva sata u romantičnoj i ugodnoj večeri, prenose mediji.

Kako kaže čovjek koji je bio prisutan u resotranu oni su se sve vrijeme lijepo zabavljali smijali, Draško joj je pokazivao slike sa puta. Oni su naručili hranu, čak su se javno nekoliko puta poljubili, istakao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *