"Praktična žena" je s njim u braku i imaju dva sina: Evo ko je suprug Nataše Pavlović – rijetko se pojavljuje u javnosti, sada znamo i zašto
Breaking News

“Praktična žena” je s njim u braku i imaju dva sina: Evo ko je suprug Nataše Pavlović – rijetko se pojavljuje u javnosti, sada znamo i zašto

Kada pomenemo  Natašu Pavlović, malo ko zna ko je ona, ali kada kažemo Praktična žena, svi znaju o kome se radi. Nataša je voditeljica ove emisije po kojoj je dobila i nadimak. Naime, ona je nedavno bila jako p0trešena, oglasila se za medije, jer je njen bivši suprug glumac, komičar Marko napustio ovaj svijet.

Ona je imala taj brak, ali je ostala u dobrim odnosima, međutim, ona sada ima svoj brak svoju sreću, već je dugi niz godina sa Predragom Pavlovićem, on je po struci producent. Njih dvoje su kao plod velike ljubavi dobili i dva sina.

Nataša nije neko ko voli da previše ističe svoju privanost, zato svi znaju da je u braku, malo ko zna ko je on, jer ne pričao o tome, a najmanje ljudi zapravo zna kako izgleda Predrag. Da li ste ga vi imali prilike vidjeti do sada? Ukoliko niste to je iz jednog razloga koji smo naveli u naslovu  – rijetko se pojavljuje u javnosti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *