Zvezdi Granda iz Srebrenika dijagnosticiran tum0r, pjevačeva supruga se oglasila: "Hvala za podršku, ali nam ništa ne treba.."
Breaking News

Zvezdi Granda iz Srebrenika dijagnosticiran tum0r, pjevačeva supruga se oglasila: “Hvala za podršku, ali nam ništa ne treba..”

Imamo prilike sada da putem društvneih mreža i medija pratimo sva dešavanja, pa smo zadnjih dana svi mi imali prilike da putem članaka čitamo informacije o nekadašnjem učesniku poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a njegovo ime je Jasnim Hasić. Naime, kako mediji prenose, njegovo zdravstveno stanje se uveliko p0g0ršalo, a više o toj temi ćemo u nastavku ovog teksta:

On se prije 15 dana 0perisao u Turskoj, imao je dijagnosticiran tum0r na bubregu, a sada mediji prenose da mu je naglo p0zlilo. Apel za prikupljanje kr’vi za ovog mladog čovjeka je krenuo, kako smo imali prilike da vidimo njegove kolege iz Bosne su putem društvenih mreža apeIovale na ljude da idu u Srebrenik i daju kr’v za Jasmina,  Milan Dinčić Dinča je također pozvao sve koji mogu da to urade.

Njegova žena s eoglasila kako vidite ,svima se zahvalila i rekla da je sada Jasmin u stabilnom stanju zbog svih ljudi koji su došli i dali donaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *