Otkrivena još jedna greška u Tomi: Scena sa Lepom Lukić nije jedina, svima je bilo pred očima - jeste li primijetili 0vaj detalj
Breaking News

Otkrivena još jedna greška u Tomi: Scena sa Lepom Lukić nije jedina, svima je bilo pred očima – jeste li primijetili 0vaj detalj

Kako prolazi vrijeme, neke stvari se mijenjaju. Imali smo prilike da zadnjih mjeseci pratimo oduševljenje širokih narodnih masa širom BaIkana sa filmom po imenu Toma, morali ste satima stajati u redovima kako bi sebi ugrabili kartu jer su sve rasprodavane u rekordnom vremenu, a sada su otkrivene neke greške. Da li je ovo sve snimljeno po istinitom događaju? Nije, ljudi su to otkrili i krenulo je raz0čarenje. Malo više istraživanja dovelo je do raznih grešaka, prva je pjesma Lepe Lukić.

Srce je moje violina, što je diraš kad ne znaš da sviraš.. – pjesma koja se navodno pjeva na tuerneji u ovom filmu, a tada nije bila ni izdata, tako da je bilo nemoguće pjevati. Lepu Lukić je glumila glumica po imenu Olivera Bacić.

Na Satu Goce, žene od Tome, koju je glumila  Sanja Marković u svim scenama koje su snimane u Amer1ci stoji isto vrijeme na satu, što znači da je to velika greška nekoga ko nije mijenjao baterije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *