0vo je Iuksuzna kuća oko koje će se Dejan i Dalila b0riti na sudu: Zajedno su birali i kupovali svaku pločicu - sve u kristalima i sivoj boji (Video)
Breaking News

0vo je Iuksuzna kuća oko koje će se Dejan i Dalila b0riti na sudu: Zajedno su birali i kupovali svaku pločicu – sve u kristalima i sivoj boji (Video)

Dalila i Dejan imaju svoje malo bogatstvo koje su stekli za ove 4 i po godine braka. Oni su zapravo napravili jednu lijepu luksuznu kuću u Bosni i Hercegovini, u mjestu po imenu Šepak koje se nalazi između Bijeljine i Zvonika, prenose mediji.

Sve što su radili u toj kući i na toj kui zajedno su se dogovarali, sve izgleda prelijepo i ljudi idalje ne mogu da vjeruju kako je ona toliku ljubav, toliki životni trud bacila niz rijeku zbog koga zbog Cara? Naime, sve je u sivoj boji i preliejpo je pogledajte fotografije ispod teksta, a ima i video zapis u kome s emogu vidjeti jasnije neki detalji:

https://www.youtube.com/watch?v=6UIfTqlT1rs&feature=emb_title

Kako vidite oni su imali i svoj kanal koji im je donosio zaradu, za sve ove godine su naravno skupili jako puno i fanova koji su ih podržavali i koji se sada dijele u dvije skupine. Kada sve prođe, nije ni bitno zašto, bitno je samo kako će to oni preživjeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *