Dolaze po nju u kolima sa tamnim staklima: Komšije iz Radinaca razvezaIe jezik o njenoj vezi sa poIitičarem - Tanja Savić nije ona stara
Breaking News

Dolaze po nju u kolima sa tamnim staklima: Komšije iz Radinaca razvezaIe jezik o njenoj vezi sa poIitičarem – Tanja Savić nije ona stara

Život Tanje Savić je bio mirna luka, ali kako stvari stoje, zadnje vrijeme ne umije da se smiri i da se povuče od skandaIa kao nekada. Sjetimo se svih skandaIa koje je imala u skorije vrijeme: njena svađa sa kolegicom  Slavicom Ćukteraš, poslije toga je išla u AustraIiju i sa svojim suprugom se b0rila za skrbništvo, pisala razne tekstove i iznosila detalje iz svog braka koje do sada nikada nije rekla, a za kraj, kao šlag na tortu su je mediji p0k0pali sa natpisima kada je u pitanj afera sa političarem Draškom Stanivukovićem.

Sada su komšije iz sela Radinci rekli neke detalje koje znaju: Oni kažu da je u kući Tanje Savić uvijek veselo, neke žurke i buka, doazi tu jako čsto njena sestra sa djecom, a ona jako često odlazi iz kuće sređena,da li se zabavlja s nekim ili ide raditi se ne vidi. Po nju dođu luksuzna kola sa tamnim staklima, ko ih vozi, nikad se ne vidi.

Oni kažu da su željeli da ona bude sa Draškom, jer je to dobra prilika za nju, a kako kažu možda bi i njima pomogaod a im se kaldrma od puta popravi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *