Dalilin otac Huso se ponovo odrekao kćerke, od bruke i sram0te ne smije na ulicu da izađe: Zatvorio joj vrata od kuće - ostaje na uIici kad izađe
Breaking News

Dalilin otac Huso se ponovo odrekao kćerke, od bruke i sram0te ne smije na ulicu da izađe: Zatvorio joj vrata od kuće – ostaje na uIici kad izađe

Svi smo mi imali priliku da ispratimo dešavanja koja se trenutno odvijaju u rijaliti programu po imenu Zagruga ,peta sezona. Naime, svi smo po prvi put u Zadruzi imali prilike da vidimo kako žena prevari muža i ostavi ga, a da stvar bude još g0ra, on je sve vrijeme bio zajedno s njom učesnik rijalitija.

Do sada su muževi varali javno svoje žene, koje nisu bile tu, koje su bile van bijele kuće. David Dragojević je brat prevarenog i ostavljenog Dejana, rekao je neke detalje koje zna iz porodice Mujić, Dalilin otac Huso kako kaže od sram0te ne može da na ulicu izađe, on se nje odrekao jednom a opet že izgleda, ona se ne može smiri i popraviti, rekao je David za medije.

David je za Premijeru rekao kako se njegov tata čuo sa Husom i kako je rekao da je van sebe, plakao je, ne može da vjeruje da je to uradila njemu ali i Dejanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *