Prvo p0nižavanje u Zvezdama Granda, Ceca od muke pocrveniIa: Saša provocirao ”čekaj Ceco, koje je godište tvoj dečko" - evo kako mu je pjevačica odgovorila (Video)
Breaking News

Prvo p0nižavanje u Zvezdama Granda, Ceca od muke pocrveniIa: Saša provocirao ”čekaj Ceco, koje je godište tvoj dečko” – evo kako mu je pjevačica odgovorila (Video)

Zvezde Granda su jako gledano i jako veliko takmičenje, za sve one koji znaju da iskoriste svojih pet minuta i ovu priliku. Imali smo prilike da pratimo vjerovali ili ne 16 sezona ovog takmičenja i kako vidimo, iz njega su izlazile brojne zvijezde, ali i oni koji se u takmičenju nisu pokazali, ali su poslije dali sve od sebe da ostanu prmjećeni i da nastave svoju karijeru u pravom pravcu.

Kako stvari stoje, jedna jako zanimljiva stvar je bila i ta da je ove sezone Jelena napustila imenovano takmičenje, jer nije mogla s produkcijom da se dogovori oko nekih detalja, a na njeno mjesto je došla Ceca. Pušten je kratak prikaz emisije, kako to obično ide u ovom muzičkom takmičenju i vidi se kako su provokacije neke već počele.

Naime, Srpska majka je kao na tapeti sada dok se ne uklopi, nju je Saša pitao pred svima koje je godište njen momak, a onda pokušao da kaže kako je ona dosta starija, na šta je napravila ozbiljan izraz lica, pogledajte u video snimku na kraju ovog članka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *