0vo je stan Nadice Zeljković u Zrenjaninu: Od Zadruge dobila 50.000 eura, a evo gdje živi - ušli su u stan i ostali iznenađeni (Foto)
Breaking News

0vo je stan Nadice Zeljković u Zrenjaninu: Od Zadruge dobila 50.000 eura, a evo gdje živi – ušli su u stan i ostali iznenađeni (Foto)

Kada pomenemo Nadicu, svi znamo da je ona prve4nstveno postala javnosti poznata kroz rijaliti po imenu Zadruga, ali u prvoj sezoni siIom prilika zbog svoje kćerke Kristine Kije Kockar. Moramo da kažemo da su se njih dvije jako dobro pokazale, Kija je te godine odnijela pobjedu, a njena majka je bila preponosna.

Kao što je ove godine Nadica odnijela pobjedu i Kristina je bila preponosna kćerka. Moramo da kažemo kako je Nadica kako je i sama isticala 30 godina radila kao konobarica, a kako saznajemo, ona i poslije pobjede i osvajanja 50.000 eura radi na tome da se vrati starom poslu.

Sada je ugostila kamere u svoj stan, koji izgleda skromno, jednako osobama koje nisu poznate i koje nisu osvojile toliko novca. Njena kćerka uživa malo više od majke, vjerovatno joj je majka i dala sav novac, kako se i spekuliše. Pogledajte kako izgleda stan od Nadice, mnogi su ostali iznenađeni nakon ovih prizora:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *