Totalna transformacija Lepe Brene: Gosti u Beogradu ostali bez teksta kad se sinoć 0vakva pojavila - u providnoj haljini sve se nazire
Breaking News

Totalna transformacija Lepe Brene: Gosti u Beogradu ostali bez teksta kad se sinoć 0vakva pojavila – u providnoj haljini sve se nazire

Lepa brena ima 60 godina, kako znamo, a ona je sada priredila poslije toliok vremena jedno vizuelno iznenađenje svim onim koji su došli na njen nastup. Ona je kako prenose mediji imala nastup koji je bio rasprodat u rekordnom vremenu u jednom Beogradskom lokalu.

Ona se do sada ovakva na sceni nije pojavljivala, promijenila je frizuru, u potpunosti i sminku uskladila s istom. Pogledajte gornji dio pa ćemo se onda posvetiti njenom stajlingu koji je naišao zapravo na najviše komentara širokih narodnih masa:

Moramo da kažemo da je ona obukla providno i da se dosta toga vidjelo, što su ljudi negat1vno dosta komentarisali. Ona se ne obazire na takve komentare, ona je sve to uradila jer joj se stajling prosto tako uklapao. Mnogi kažu da poznate pjevačcie koje su uzele godina ne mogu prihvatiti činjenicu da stare i da ih naslijeđuju mlađe kolegice. Pogledajte njen stajling:

Koji je vaš komentar na ovaj  stajling?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *