Velika proslava 18. rođendana kćerke Saše Matića: Cijela estrada bila na veselju - tek da vidite kakva je ona ljepotica, izgledom zasjenila sve prisutne
Breaking News

Velika proslava 18. rođendana kćerke Saše Matića: Cijela estrada bila na veselju – tek da vidite kakva je ona ljepotica, izgledom zasjenila sve prisutne

Nije ništa novo da djeca poznatih pjevača i pjevačica prave velike i obimne osamnaeste rođendane. Naime, svi smatraju da je 18. rođendan jedan od najbitnijih u životu, pa je tako Saša kako smo napisali u samom naslovu za rođendan svoje mezimice Aleksandre napravio nezapamženu žurku na kojoj su bile brojne poznate ličnosti, njegove kolegice i kolege, naravno.

Saša je na proslavi iskoritstio priliku i svojoj mezimici je otpjevao njenu najdražu pjesmu, uzeo je mikrofon i probudio emocije u svima. Svi znamo da on ima sa svojom suprugom Anđelijom još jednu kćerku kojoj su dali ime Tara i koja je mlađa.

Kako znamo Anđelija je prava ljepotica, ali ona priordna, mada se jako rijetko pojavljuje u medijima, jer ne voli medijsku pažnju i trudi se da je na sve moguće načine izbjegne. Jako irijetko se i njihove kćerke eksponiraju to im nije centar interesovanja. Moramo reći da je Saša jedan od omiljenijih pjevača na estradi sudeći po komentarima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *