Jelena Karleuša se raskomotila sa kćerkom i raspametiIa stajlingom: Ali, šta je 0vo obukla rođenoj kćerkici - gdje joj je pamet
Breaking News

Jelena Karleuša se raskomotila sa kćerkom i raspametiIa stajlingom: Ali, šta je 0vo obukla rođenoj kćerkici – gdje joj je pamet

Kada pomenemo Jelenu, ovih dana se dosta piše o njenom napuštanju Zvezda Granda. Prvobitno se spekulisalo da je dobila n0gu jer su oni odlučili dovesti njenu najveću suparnicu Cecu, a onda se sama Jelena oglasila i nasmijala na te priče.

Ona je rekla kako je ona 28 juna rekla produkciji da neće ostati novu sezonu ukoliko se neke stvari, tačnije neki uslovi ne poprave, pa su oni odlučili da se ne nagode i da je puste da ode na lijep način. Ona nije u suk0bu s njima, prenose mediji.

Ona je sada kako je i inače jako aktivna na društvneim mreama objavila sliku s kćerkom, koja je malo mutna, ali na njoj se vidi da njih dvije nose jako slične stvari. Ljudi se pitaju zašto je ona dozvolila kćerci Atini da se s tako malo godina oblači kao odrasla:

Koji je vaš komentar? Pogledajte još neke slike koje su privukle pažnju i izazvale komentare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *