Stajlnig od 1.500€! Ceca prošetala centrom Beograda u paprenim komadima - kada čujete koji je najskuplji neće vam biti dobro (Foto)
Breaking News

Stajlnig od 1.500€! Ceca prošetala centrom Beograda u paprenim komadima – kada čujete koji je najskuplji neće vam biti dobro (Foto)

Kada je ova pjevačcia u pitanju, a kao što vidite u samom naslovu, opet se radi o Ražnatović Ceci, moramo da kažemo da je ovih dana u samom centru interesovanja medija ali i ljudi, jer je u Zvezdam granda, poznatom muzičkom takmičenju zauzela stolicu svoje suparnice i kolegice Jelene Karleuše.

Moramo da kažemo kako ona na sebi uvijek nosi skupe stvari, ali sada je bila u šetnji sa svojom sestrom Lidijom, i na sebi je imala stvari koje koštaju ne skupo, nego slobodno možemo reći papreno. Da li vas zanima koje su to stvari? Ova odjeća na prvu ne izgleda skupo, ali zato postoje stranice i mediji koji se bave istraživanjem svega onoga što na prvu izgleda normalno:

Ovdje ne pišemo toliko o kombinezonu, nego svim ostalim modnim detaljima, kao što su papuče koje koštaju 1.100 eura, torba koja košta duplo više, naočale koje koštaju kao jedna prosječna plata u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *